Nőknek eladni - Kell ehhez külön szótár?

Aki nőknek szolgáltat, vagy nőknek ad el, nincs könnyű dolga!
Női fejjel gondolkodni, ismerni a nők észjárást … – azt tartják, ehhez lexikonok sem elegendők!
A nők néha kiszámíthatatlannak tűnő, fura dolgokba szeretnek bele, máskor egészen remek dolgoknak fordítanak hátat.

Ki tudja ezeket előre?

Hol van az a nagyon apró, szexi, titokzatos fűszer, amitől egyszerre csak menő lesz valami? (És mibe is kerül egy gramm ebből?) 

street-performers-870119_1920.jpg


Női marketing – nem elég hozzá egyszerűen nőnek lenni!

Ehhez olyan speciális ismerethalmaz kell, amivel a magyar marketingesek közül viszonylag kevesen rendelkeznek! Nem elég csak a saját fejeddel gondolkodni, hanem a vevőkével kell, de úgy, hogy azt a bizonyos leggyakoribb ügyféltípust fel-alá, elölről hátulról ismerned kell. Tudod mik azok a szófordulatok, amiket használ, mik a kedvenc szórakozóhelyei és néz-e tévét egyáltalán, vagy számára az az információs forrás vérciki! Az ügyféltípusok ismeretében kell a marketingben használt szövegeket megfogalmaznod. És ezen belül is női nyelven, gügyögéstől mentesen.

Vannak mérhető elemek – ezeket szükséges és kell is alkalmazni, és mindenkit rábeszélek, hogy mérés nélkül ne is tegyen semmit!

De a mérés nem minden!  
Nem mérhető a fogfájás, a szeretet, vagy a szándék, ami megelőzi a tettet. Ezért mondom, hogy van valami az ötlet és a mérhető számok közt! Ez az a finom, hangulati fűszer, amit nem képes mindenki hozzáadni!  
Ez a dolog olyan, mint a nagymama legfinomabb sütije, amit senki nem tud leutánozni. Hiába adja meg a nagyi bárkinek a receptet, aki kéri, valahogy senkié nem lesz OLYAN… olyan igazi! Mint a nagyié. Mert nagyi ugyan tudja és használja a mindenki által ismert az összetevőket, de a százszor elkészült, tökéletes süteményhez vezető gyakorlat is benne van az ujjaiban, s benne van még az a szeretet, amitől az unokák érzik: ez pont nekik készült. Ez a titkos tudás nem attól titkos, hogy nem árulják el senkinek. Attól titkos, mert a gyakorlat, a praxis mágiája hatja át.

A valóban jó, nőknek szóló marketing ugyanilyen. Nem csak egy ismétlődő, tudatos cselekvéssor. Több annál. Egy csipetnyi olyan plusz, amit mi már ezerszer csináltunk, amit szeretünk, és ami pontosan azt az eredményt hozza, amitől a vásárló tudja: szeretjük őt, s amitől a cég is tudja, hogy ez így biztosan a jelenleg elérhető legmagasabb hozam a legjobb szolgáltatási minőség mellett.

A Tartalmas nők egy marketing szemléletű szövegírócsapat – évtizedek óta nőkkel, nőknek és nőkről beszélnek. Piacvezető magazinokban, napilapban, print és online, könyvekben, szórólapokon, blogokon és Facebook-oldalakon, videók és értékesítési szkriptek formájában – nőknek beszélünk.
Mi nem egyszerűen marketingszövegeket írunk nőknek. Sikereink titkát azért nem tudjuk elárulni, mert 98%-ban a gyakorlatunkon és a maradék 1% százalékban pedig a ráérzésünkön múlik.A legutolsó 1% – az pedig az a lelkes odafigyelés, az a teremtő szándék, amit Tőled kérünk. 

Aki ránk bízza a kommunikációját, a 100%-ot kapja.
(Ha kérdésed van, hívj fel, és beszéljük meg mire van igénye a te cégednek: 70/3367444) 

 

Gáspár Kati