...és akkor elmegyünk Bázakerettyére, és megcsináljuk 2017-et!

Pár hete történt, hogy a betelt pohár falán lecsorgott az utolsó csepp. Lehet, hogy te is szoktál így lenni. Úgy éreztem, hogy egyedül egy pár napos pesten kívüli élmény az, ami visszateszi belém a kipurcant Duracellt. Ilyenkor messzire kell utazni, hogy eltávolodjon az ember a hétköznapoktól, térben és fejben is.

Ekkor bukkanatam - a különleges életutat megjárt, hihetetlen bölcs - tulajdonos asszony invitálására Bázakerettyére. Ott is egy olyan kis hotelbe érkeztem meg, amit azt hiszem, örökre a szívembe zártam.
(IDE KATTINTVA megtalálod a szállodát) Amint beléptem, tudtam: itt fogjuk megcsinálni a jövőt.

Hogy ez mit jelent?

Egy teljes 2017-re kiterjedő tervet készítünk. Marketingervet és/ vagy kommunikációs tervet. 

November 21-22-23.
Három kemény, megfeszített munkával teli, vidám és átformáló nap vár rád. Hétköznapok, melyekre úgy fogsz visszaemlékezni, hogy megünnepled még az ötletét is annak, hogy eljöttél! 

Mivel egy igazi jövőtervezős 3 nap lesz, amire csak akkor tudsz jönni, ha ezt a cikket valaki elküldi neked, (nem lesz meghirdetve sehol), triplán rendhagyó kezdettel indítjuk.
Először is "jósolni" fogunk, no nem a hagyományos értelemben, aztán "varázsolni" végül pedig "mágiázni" miközben egy pillanatra sem teszünk mást, mint újabb és újabb nézőpontokból figyeljük meg saját vállalkozásunkat. A tökéletes jövőt kigondolni nem elég, meg is kell tervezni és meg is kell valósítani. Ebből a három lépésből az első kettő az, amire együtt vállalkozunk. Ha kéred, a megvalósítás során is szívesen melletted leszek.  

Aztán másnap végignézzük azokat az eszközöket, amivel ez lehetséges, majd neki is látunk a gyakorlati megvalósításnak. Mindenki, aki ezt a 3 napot végigcsinálja, minimum félévnyi, de inkább egy évnyi, nagyon konkrét tervvel a tarsolyában tér haza, amit hétre, napra pontosan lebontva oda tud adni megvalósításra alvállalkozóinak, vagy kollégáinak. Pontról pontra látja, mik a teendők, hová tart saját maga, a projektje, vagy a cége, miért az a szükséges következő lépés, amit csinál.

Vége a kapkodásnak, az ad-hoc ötleteknek. tervezett, pénzügyileg megalapozott haladás vár, hogy a következő évben sokszorzni tudd a bevételeidet.

Lesznek részek, amikor én beszélek, sokat lehet jegyzetelni, de főlet közös munka, megvalósítás vár ránk, insturkciók szerint, folyamatos figyelem mellett. 

Inspiráló térben, izgalmas, hozzád hasonlóan alkotó és munkájért lelkesen rajongó emberek társasága vár. Egymást is segítjük, tapasztalatok, kapcsolatok által. Üzletek, barátságok szövődnek. A fantasztikus konyhájáról országosan elismert étteremben pedig gourman élményeket fedezhetünk fel.

Erdei kontemplatív séta, alternatív kutyázás a helyi és import ebekkel, számos önismeretet célzó coaching feladat - és végül egy klasszul megtervezett 2017-es, sikeres esztendő. 

Egy nyugodt karácsonyi ünnepszakasz, amikor előre nézel és a horizontig tiszta eget látsz, ködös foltok nélkül. 

Fontos kérdésekre konkrét válaszok: 

  1. Lehet, gyereket és családot hozni magaddal, de a gyerekre nem fogsz tudni figyelni és a gyerek nem lehet a tanuló térben. 
  2. Jöhet kutya - van helyben is, meg hozok én is. 
  3. Megoldható minden spéci gasztrofaksznid, tehát bármit eszel, itt készek azt megfőzni neked! 
  4. Mindenki külön szobában lesz (a családjával, ha úgy érkeztek) 
  5. Ez egy üzleti program, ám az üzletet TE emberként csinálod, és ennek figyelembe vételével, emberre szabottan alakítom a programot. 

 Ezért a 3 napos programon mindössze maximum 8 fő vehet részt! (Ebből kettő már betelt, amikor ezeket a sorokat írom.) 
A 3 napos, 2 éjszakás szállás + étkezés díja: 30 000 Ft/fő. (12 éves kor alatt féláron, 3 éves korig ingyen) 

A tréning áráról telefonon érdeklődj, akkor megbeszéljük, hogy neked való-e ez a program. 70/3367444 

Küldök neked referenciákat, olyanokhoz akik már voltak ilyen képzésen, ha szeretnél tájékozottabb lenni.

Hozd az üzlettársadat is! ;)  

 Gáspár Kati