Nők írnak. Pénzért. Neked! Nincs ebben semmi fura már a XXI. században ...

A nők sokszor nagyon jól írnak. És jókat. Ez egy nőkből álló író csapat. Női témákról írunk elsősorban, többnyire más nőknek. Ehhez értünk. Ezért gyűltünk mi is össze, mert úgy nem vagyunk szanaszét, és mert így együtt jobban tudunk segíteni írni Neked, Helyetted, vagy Rólad aki éppen most olvasó vagy. És lehet hogy utálsz írni, lehet, hogy szeretsz, de nincs rá időd. Mi megtesszük helyetted, ha kéred.

writing-quotes-wallpaper.jpg

Megírjuk a blogodat, a hirdetésedet, a hírleveleidet, a Facebook-posztjaidat, a weblapod szövegeit, a csalianyagodat, a könyvet amit már régóta tervezel, de még csak a vázlatig jutottál vele, a telefonos értékesítési scriptedet, sőt mindezt angolul (németül) és magyarul is, ahogy csak szeretnéd. 

Megmérjük, amit csinálunk és javítunk és javítunk és javítunk azon, hogy egyre többet tudj eladni. Vagy egyre szélesebb körben megismerjék a híredet. Vagy mindkettő ... 

Korrektúrázzuk, hogy ne maradjon benne hiba – vagy éppen nem, és akkor lehet, hogy marad benne hiba mégis, de utólag majd javítani lehet és kicsit olcsóbb. 

Mert lehet, hogy maximalista profi vagy, lehet, hogy kezdő vállalkozó. Nekünk nem ez számít! Az számít, hogy együtt értéket adjunk neked – és az ügyfeleidnek –, amitől jobb lesz a híred és több lesz a pénzed. Így, egyszerre. 

Ami biztos: Számunkra értékes vagy te is és a céged is. Ha nem tartunk annak, nem vállaljuk el, hogy dolgozzunk neked! Gyere, mutasd meg, hogy mivel foglalkozol, mi pedig megmutatjuk, hogy egy jó szöveg mennyit tehet hozzá ahhoz amit csinálsz! 

Kérj tőlünk ajánlatot! Hívj fel a 70/3367444 számon